Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V пострадала от градушка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V пострадала от градушка

Здравейте уважаеми Алфисти , надявам се че питам на правилното място. Та предстои ми закупуването на първи собствен автомобил. Спрял съм се на няколко модела , от които е и Алфа 155 на мой роднина. Колата е със щети от последната градушка , има удар от паркиране на задният ляв стоп и малко забележки по боята. Също така дясното странично огледало липсва. Колата е с монтиран италянски газов инжекцион. По интериора колата няма никакви забележки , има махагон по таблото. На 140 000 реални километри е , внос от Италия.
    За това се кунсултирам с вас и просто се чудя заслужава ли си да се занимавам с нея. Наистина я харесвам и сърцето ми я желае.
    Това е от мен , надявам се да ми помогнете!
    www.facebook.com/AlfaInLoveBulgaria

Ами зависи от цената. Ако не ти е проблем, че е очукана и няма всеки ден да те дразни я взимай и се учи да караш на нея. Ако не е евтина и си педант на тема външен вид и т.н., по-добре си вземи някоя запазена.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Попринцип колата е с не платени данъци на стойност 2500лв. Разбрали сме се да ги платя тях и да ми я прехвърли. Ако някой продава такава или 145 съм отворен към предложения. Климатика трябва да се напълни и още някое друго малко ремонтче.

Comment

Здравей! Според мен първо огледай какво има на пазара без да взимаш прибързано решение. Ако колата е стояла на едно място и не е карана може да излязат допълнителни проблеми (неизвестни и за сегашния и притежател).
        Last edited by xSIZARx; d.m.y г., 17:35.

Comment

Колата се кара в седмицата по един път. Понеже съм традиционалист искам кола сглобявана и правена в завод на Алфа Ромео , а не на Фиат. Отворен съм към предложения отговарящи на написаното отгоре.

Comment

Не че нещо лично към теб ама от написаното ми се струва че човек трябва да не е в час да я вземе тая кола. 155 ца очукана от градушка с неплатени данъци куп знайни и незнайни проблеми по нея и ще ти излезе поне 3 бона еми извинявай...я се стегни и се осъзнай верно че мерак с пари се гаси ама в този случай нема смисъл. Пак ти казвам колега нищо лично към теб но помисли си добре и тогава решавай...
            Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
            Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
            Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
            sigpic

Comment

Ми той този твой роднина като не плащал данъци толкоз време представям си как я е поддържал....аз лично не бих я взел.Освен ако не си върл фен на 155 да налееш пари да я въстановиш, иначе няма смисъл.За парите които ще налееш ще си вземеш нещо читаво и доста по-ново.То така или иначе скоро тука никой няма да кара нещо правено от алфа ромео, най малкото поне 10 години ако от утре почнат да сглобяват.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ако имате някакви предложения за нещо по-добро...

Comment

Ами то предложенията и желанието да притежаваш даден модел от дадена марка се определят от това какво искаш и каква цена си готов да платиш.Семейна кола ли искаш, да я юркаш ли, бензин или дизел да чипнеш и т.н.То и аз искам GTA ама Кайо не го подарява...

Comment

Бензин , да става за юркане около 2500 ми е бюджета

Comment

Абе Митак, не че нещо, ама мойта я гледам по-добре от мен си, пък данъци не съм и плащал...... Как да ги платя като няма улица без дупка ?!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Първоначално публикувано от Bars Покажи съобщение
                        Ако имате някакви предложения за нещо по-добро...
                        Ми ето примерно ако държиш да е 155 - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...68#post1412368

Comment

Тедо май я продаде

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Тедо май я продаде
                            Не съм, ама на човека явно не му харесва
                            Според мен е по-добра от градушкова за 2500 и без данъци, но както е казало кучето - въпрос на вкус
                            Last edited by Tedo; d.m.y г., 18:32.
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Колега Tedo, не съм се отказал просто в момента се чудя каква кола да взема , искам хем да е истинска Алфа (не Фиат) хем да е надеждна , хем да се вмества в бюджета.

Comment

Working...
                              X